Personal tools
You are here: Home / Members / Lars Reinskou / Nyhetsartikler
Navigation
 

Nyhetsartikler

Klubbmøte på Sollerud
Torsdag blir det avholdt sesongens siste klubbmøte på Sollerudstranda Skole. Tema for kvelden er regattaforberedelser, sikkerhet og måling.
Klubbvimpel
Omsider har vi fått laget opp et nytt parti vimpler for Norsk Flerskrog Seilklubb. De er kun trykket i et opplag på 100 stk, så løp å kjøp.......
Klubbmøte
Vi ”avslutter” årets seilesesong med en tur på fjorden. Jarle Grytli hos ScanCat AS ønsker oss velkommen ombord på deres Fountaine Pajot, Salina 48. Torsdag 25/9-08 kl 17.00
Børsene stuper, verdensøkonomien er i fare.....
Hvorfor ikke investere i "varige" verdier ? Vi har fremdeles en del T-Shirts og krus med IMM 2007 logo på lager. Rakk du ikke å investere i disse eksklusive varene tidligere, så er tiden kommet for å gjøre årets kupp !
Watski Skagerrak Twostar 2008
Jeg har endelig tatt meg tid til å skrive litt om årets store shorthand seilas. Det er en stund siden jeg har sett noe på websidene om seilopplevelser, så her kommer noen ord fra Rastløs.
Hjelp! - Vi seiler flerskrogsbåt og vi liker det!
Ole-Petter Pollen, som er sikkert et kjent navn for mange i seilmiljøet, er nyfrelst flerskrogsseiler og importør av Dragonfly til Norge. Vi har mottatt følgende artikkel fra ham. (Tekst og foto: Ole Petter Pollen)
Pål Kirkebø og Ole-Petter Pollen kjøper F18.
Team Kirkebø/Pollen, har kjøpt båten som i fjor ble nummer 2 i Archipelago Raid. Båten, en Nacra Infusion, er optimert av Martin Strandberg og Johan Örtendahl. Martin Strandberg har seilt Tornado under OL i Sydney og i Athen.
Grasrotandelen i Norsk Tipping
Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta fem prosent av det beløpet du spiller for. NFS er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker.
Klubbmøte den 24/9-2009 er UTSATT til 8/10
Tema for møtet blir "Skruer".
Medlemsmøte på Sollerud Torsdag 29/10-2009
Silas Spence inviteres fra Trondheim for å snakke om Sailboat Performance, hva som bestemmer den og hvordan den kan forbedres. Silas holder foredraget på engelsk.
Invitasjon til F18-seiling Lørdag 17/10-09
Forumla 18 klubben har lyst til at du får teste Formula 18 og rekrutere nye seilere.
Julebord Fredag den 27 November 2009
Fem år med temajulebord: Vi startet i Polynesia i 2004, vi seilte videre mot solen og forsatte med cajun- og jazzkultur i New Orléans. Neste stopp ble Spania, deretter midtøsten og i fjor endte vi i Sørøst Asia.
Medlemsmøte på Sollerud torsdag 28/1-2010. F18: Raskere - Heftigere - Våtere
Torsdag blir det tradisjonelt medlemsmøte på Sollerudstranda skole kl 19:30. Tema: F18 - den raskeste flerskrogsklassen Norge (fra 0 til 20 båter på et år) og så seiler den fort også :-)
Årsmøte for NFS (Ny dato 4/3-2010)
Tiden nærmer seg for årsmøtet. Valgkomiteen er satt i arbeid, så det er ikke farlig å møte opp.
Årsmøte for NFS / VF (Oppdatert 15/2-2011)
Årsmøte for NFS/VF avholdes Torsdag 17/2-2011 kl 19.30. Stedet er som vanlig Sollerudstranda Skole på Lysaker.
Nå også på Facebook
NFS finnes nå også på Facebook.
Annonse Trenger du bøyeplass på Sarbuvollen Båtforening
Jeg sitter med en bøye i Sarbuvollen båtforening, som det for tiden ikke ligger båt på. Dette er den innerste bøya, innenfor blant annet katamaranen til Marius.
Har du husket å løse lisens til Seilforbundet ?
Vi har mottatt følgende oppslag fra Seilforbundet. Lisens kan løses på www.seillisens.no
Wanted: Experienced sailor ready for adventure now!
Are you ready for a real challenge? Would you like to join an exciting expedition? The "Northern Passage" seeks an additional crew member for its upcoming crossing of the Atlantic Ocean.
Flerskrogssamling på Koster.
Har du ennå ikke fått nok seiling i år ? Det inviteres til sosial samling i Kostersundet førstkommende Lørdag 25/9-2010.
Klubbmedlem deltar på Sjarmør etappen av Northern Passage 2010
Trygve ( Rush) Rushfeldt er nå på vei til Pond Inlet på nordspissen av Baffin Island (72 N). Her skal han mønstre på Corsair 31 trimaranen til Børge Ousland; Northern Passage.
Forfatterbesøk: James Wharram
Vi har tidligere hatt besøk av James Wharram, en legendarisk konstruktør og seiler. Nå får vi besøk av han igjen!
Nye medlemslister er publisert
Du finner dem på medlemssidene som pålogget bruker.
Medlemsmøte på Sollerud torsdag 31/3-11 kl 19.00
Minner om medlemsmøte på Sollerudstranda Skole.
Passord og mailserver
Det har i en periode vært feil på mailserveren fra websidene våre. Dette skal nå være i orden igjen.
Medlemsmøte avlyst !
Det blir ikke medlemsmøte på Sollerud torsdag 28/4-2011
Seillisens
Har du husket å løse startlisens i Ferder'n ?
Resultater fra årets rekordraske Ferderseilas
Ulabrandseilasen 2011 from Sep 10, 2011 08:00 AM to Sep 11, 2011 08:00 PM
http://kns.no/nor/Regatta/Regattasider/Ulabrandseilasen/
Image JPEG image SLAM
Image JPEG image SLAM
Image JPEG image 1
Image JPEG image 1
Image JPEG image 3
Image JPEG image 4
M E D L E M S M Ø T E - ”From Formula 28 to Extreme 40”
Vi går hardt ut i den nye seilsesongen og inviterer til årets første klubbmøte på Sollerudstranda skole kl 19.00, Torsdag den 26/1-2012 NFS har gleden av å ønske velkommen Michael Thorup Svensson til å holde et foredrag for oss under tema ”From Formula 28 to Extreme 40”.
Image JPEG image IS2
Image JPEG image is3
Image JPEG image is4
Image JPEG image is5
Image JPEG image is6
Image JPEG image is7
Image JPEG image is8
Dette kan gå an.....
An Island Yacht!
Kontingenten for 2012 er sendt ut
Nå er kontingent for 2012 sendt ut, og de fleste bør ha mottatt denne. Har du ikke mottatt den, kan det hende vi har feil adresse til deg.
Kontingenten for 2012 er sendt ut
Nå er kontingent for 2012 sendt ut, og de fleste bør ha mottatt denne. Har du ikke mottatt den, kan det hende vi har feil adresse til deg.
Sjøen For Alle
NFS har egen stand på årets utgave av "Sjøen For Alle". Messen holdes på Norges Varemesse, Lillestrøm, den 20-25 Mars 2012.
Seilnummer pr 19/3-2012
Vi har nå publisert de seilnummerne som NFS har registrert pr 19/3-2012.
Vår stand på "Sjøen For Alle"
Da har vi fått første rapport fra messa på lillestrøm.
Måleskjema for 2012 er klart
Da er endringer vedtatt av årsmøtet implementert i måleskjema for 2012. Har du behov for målebrev på flerskrogsbåten din i 2012, så må måleskjema sendes inn i god tid før regatta deltagelse.
Rapport fra "le salon international du multicoque"
Her kommer en liten rapport fra Lorient. Bernt Biberg, Geir Almquist og Per Ole Harnes hadde 3 fine dager i flerskrogentusiastenes mekka.
Målebrev til Ferder'n ???
Nye målebrev for 2012 er publisert. Alle som er påmeldt årets utgave av Ferder'n ligger ute, med unntak av 2 båter. Dersom du ikke kan levere målebrev blir ditt måletall satt til 3.00 av arrangør.
Medlemsmøte den 27/9-2012 kl 19.00
Vi åpner vinterens møteserie med foredrag av Bernt Biberg, som i sommer hentet sin nye Rackham 26 fra Frankrike.
L O P P E M A R K E D !
Neste medlemsmøte satser vi utradisjonelt og gjennomfører LOPPEMARKED.      Har du blokker, kryssholt, seil, dekksluker, vinsjer, divinycellplater, gummibåt, en neve syrefast eller annet båtutstyr du ikke lenger forstår hvorfor tar opp plass i hjemmet/garasjen/stua, blir dette en glimrende anledning til å få ryddet opp. Kanskje det er mer morsomt å få byttet det i noe annet "som man helt sikkert får brukt for en vakker dag" :-)
Erik Lerouge til Oslo
Den franske seilbåtkonstruktøren Erik Lerouge er invitert til Norsk Flerskrog Seilklubb sitt månedlige torsdagsmøte den 31 januar.
Godt fremmøte på foredrag med Erik Lerouge
38 flerskrogsentusiaster hadde funnet veien til Sollerudstranda på medlemsmøte 31/1-13.
Færderseilasen 2013, Påmeldingen har åpnet !
Vi håper vi kan bli et stort felt med flerskrogsbåter i år. Nytt av året er at påmeldingsfristen er forlenget helt til 23 mai kl 23:59.
Sjøen For Alle presenterer det siste fra multihull miljøet
Onsdag 13. Mars kl 17:30 presenterer SJØEN FOR ALLE det siste fra multihull miljøet i Skandinavia. M 32 – F18 – Nacra 17 vil presentere siste nytt. Konferanse rom vil bli annonsert rett i forkant av møtet og av informasjonen ved Telenor Arena.
File PDF document Press Stop - Sjøen For Alle Multihull
Ander Amble forteller om den første Havcat på klubbmøte 21.03.2013.
NFS inviterer til en kveld med Andes Ambles fantastiske historie om Norges første dokumenterte katamaran. Historien begynner med at Anders kommer hjem fra Afrika og ved en tilfeldighet kommer over en rubrikk annonse i Aftenposten om nybygd katamaran i Kirkenes.
Anders Amble forteller om den første Havcat på klubbmøte 21.03.2013.
NFS inviterer til en kveld med Andes Ambles fantastiske historie om Norges første dokumenterte katamaran. Historien begynner med at Anders kommer hjem fra Afrika og ved en tilfeldighet kommer over en rubrikk annonse i Aftenposten om nybygd katamaran i Kirkenes.
Skiskyting
Formula 18 Klubben arrangerer skiskyting for multihull seilere førstkommende fredag kl 18:00
Loppemarked Lørdag 20/4-2013 fra kl 12.00
Vi gjentar suksessen fra i høst, og prøver oss med et vårloppemarked for båtutstyr på Sollerud lørdag den 20 April. Møt opp med det du har hjerte til å skille deg fra av kjekt å ha utstyr til båt (eller av maritim karaketer, eller.........)
Årets kontingent / KID nummer problem i bankene
Årets kontingent faktura er sendt ut. Nytt av året er at denne nå er utstyrt med et KID nummer, som det ser ut til at noen banker ikke aksepterer.
7 godkjente Målebrev for 2013
Sålangt er det utstedt 7 målebrev for sesongen. Vi regner med at det er fler som skal seile bla. Ferder'n, så vær tidlig ute å send inn nytt måleskjema som beskrevet under "Målebrev" i menyen til venstre.
Oppdatert nettside
www.flerskrog.no er oppdatert til ny versjon av Plone/Python. Du som leser vil merke fint lite til dette, men du som lager innhold vil kanskje oppdage nye finesser. Ved pålogging kan du nå benytte din registrerte e-post som brukernavn istedenfor tidligere tilsendt brukernavn.
20th HOBIE 16 WORLD CHAMPIONSHIPS JERVIS BAY
NOTICE OF RACE has been posted and ENTRIES NOW OPEN. All boats for the H16 Worlds are built and supplied by Hobie Cat Australasia and Entries are Limited.
Mannskap søkes !
Ole Petter Hustad er på Shetland for å seile hjem en trimaran, snart klar til avgang. Han trenger hjelp fra en erfaren seiler til overfarten til Norge.
IMM 2013
Fant en liten IMM Video fra sommerens treff i Rostock (Hohe Düne)
Medlemsmøte på Sollerud Jan 30, 2014 from 07:00 PM to 09:00 PM
International Iroquois Rally 2014
We are now starting to plan a fantastic International Rally in the summer of 2014 for everyone who sails an Iroquois catamaran, or any other cat built by Sailcraft (Iroquois Mark 1 or 2, Chieftain, Comanche or Apache).
Påmelding Færderseilasen er åpnet / Målebrev 2014
Påmeldingen til årets Færder er åpnet. Vi har derfor også forberedt måleskjema for sesongen.
Mehrrumpf BOOTE Nr149.
Til Dere som er stødig i Tysk, har vi fått oversendt Mars utgaven av medlemsbladet til vår søsterklubb.
FRI flyter - Vi gratulerer Reidar med å ha fått båt på vannet.
Det har tatt mange år, men nå flyter foreløpig siste "selvbygg" i NFS.
Færder'n 2014 Resultater
Vi gratulerer herr Våghals med seieren, og venter i spenning på at han forteller sin historie for oss her på www.flers.......
Hollenderen 2014
Her finner du resultatene fra årets utgave av Hollenderseilasen.
IMM 2015 i Halden
Vi har åpnet påmelding for en stund siden, og også sendt invitasjon til våre søsterorganisasjoner i Nord Europa.
Klubbmøte på Sollerud 26/2 kl 19.00
Christophe Barreau kommer på besøk.
Politiet varsler om utenlandske tyveribander
Disse har spesialisert seg på påhengsmotorer, og er spesielt aktive i Mars, April og Mai, samt September og Oktober.
43 båter påmeldt til IMM i Halden
Påmeldingene kommer i hovedsak fra Tyskland, men vi håper selvfølgelig at en del fra det Norske Flerskrogsmiljøet har planer om å legge turen til Halden den 23-26 Juli.
Resultater fra årets Færder'n
Vi gratulerer "Tre Søstre" med seier i Flerskrogsklassen
48 båter påmeldt IMM i Halden
Det begynner å nærme seg IMM, og når dette ble skrevet var det 48 båter påmeldt.
Klubbmøte på Sollerud
Tradisjonen tro blir første høstmøte den siste torsdag i September
Klubbmøte på Sollerud Torsdag 29/10-2015 kl 19.00
Reidar Salvesen Snakker om byggingen av sin katamaran under overskriften "Galskap satt i system - byggingen av katamaranen FRI"
Vendee Globe - Julebord Lørdag 28/11-2015
Siden starten i 2004 har vi seilt til Polynesia, New Orléans, Spania, Midtøsten, 2 år i Sørøst Asia, Øst-Europa, Mexico, Mellom-Amerika, Afrika og en Viking-Jul. I år tar vi hele runden med «World» - mat og musikk: Vendee Globe julebord!
Årsmøte 2016
Sollerudstranda Skole er stengt den 25/2-16 grunnet vinterferie. Møtet er derfor flyttet til Siri Wingaards lokaler.
Vi Gratulerer !
Vårt nye nyeste medlem, Petter M, har sendt en liten rapport om ny katamaran som entrer det norske flerskrogsmiljøet antagelig høsten 2017.
BLI MEDEIER I EN KATAMARAN I MIDDELHAVET
Har du lyst til å bli medeier i en norsk katamaran med base i Hellas eller Kroatia og med muligheter til å stikke til Karibien om vinteren? Les videre så kanskje du ender opp med en andel i FREE, en katamaran som...
Klubbmøte 27 Oktober på Sollerud kl 19.00
Sesongens første klubbmøte. Vi oppsummerer sesongen. Ta med bilder eller film. Regatta og tur. Vi planlegger julebord.
Klubbmøte på Sollerud Jan 26, 2017 from 07:00 PM to 09:00 PM Sollerudstranda Skole,
Årets første klubbmøte er avholdt
Kveldens tema var: Hardvindseiling med mast. Odd Marius Rosvold tegnt og fortalte om hvordan man..
Årsmøte NFS/VF
...avholdes på Sollerudstranda Skole, Torsdag 2 Mars kl 19.00.
IMM - International Multihull Meeting - 2017
2017 utgaven av IMM, avholdes i Kerteminde/Danmark i perioden 27-30 Juli.
Vi gleder oss til Færder'n
En av årets store begivenheter for flerskrog i Norge er Færderseilasen.
Årsmøte i Norsk Flerskrog Seilklubb, 1 mars 2018
Kl 19.00 på Sollerudstranda Skole
« December 2018 »
December
MoTuWeThFrSaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Upcoming Events
IMM 2019 Jul 25, 2019 - Jul 28, 2019 — Karlskrona Sweden
Previous events…
Upcoming events…