Personal tools
You are here: Home / Dokumentasjon / Min første nyhet - å publisere noe på sidene

Min første nyhet - å publisere noe på sidene

De første skrittene er alltid vanskeligst. Dette gjelder uansett om man lærer å gå eller skal publisere sin første nyhet på sidene våre. Denne siden tar deg skritt for skritt gjennom prosessen.

Man må være logged inn før man lage noe som helst på sidene. Om du lurer på hvordan man logger inn, se her.

min mappe - hvor på skjermenOK, da er vi logged inn. Du har et eget område på sidene hvor du kan lagre dine saken. Den heter min mappe. Linken finner du på høyre siden, i den blåe stripen under logoet. Velg nå min mappe.

Nå ser du innhold i min mappe. Siden du ikke har laget noe, er den tom. Du ser en grønn ramme om det hele. på toppen av den er det fire rullegardin menuer. En av dem heter legg til innhold. Det er akkurat hva vi vil, så dra den ned og velg nyhetsartikkel fra menuen.

En web skjema kommer opp, med felter for Tittel, Beskrivelse og Body Text. Det er flere, men de er ikke så viktig. Ved Tittel og Body Text ser du en rød prikk. Det betyr at disse fylles inn.

Body Text feltet ser annenledes ut, ment en grønn ramme med masse knapper i. Dette er en slags "Word light" som lager det mulig å skrive HTML kode uten å kunne språket. Du kan også knippe og lime fra f.eks. Word.

Legg litt tekst i feltene og trykk på lagre knappen. Nå ser du hvordan alle kommer til å se din nyhet. Om du ikke er fornøyd velger du rediger fra flikkene øver tittelen og jobber litt videre met den.

Skjermbilde som viser hvor "legg til" og tilstandsmenuen erOm du er fornøyd velger du søk om godkjenning fra tilstand menuen. Du ser nå at tilstanden har endret seg fra kladd til venter på godkjenning. Nå må du vente til en i redaksjonen har godkjent din nyhet. Når det er gjort blir tilstanden publisert og dykker din nyhet opp på forsiden.


Etter godkjenning kan du ikke lenger redigere din nyhet. Men du kan trekken den tilbake og så endre teksten. Men da må det på nytt søkes om godkjenning.

Om alt er bra har du nå laget din første nyhet. Lykke til med flere!

« February 2019 »
February
MoTuWeThFrSaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Upcoming Events
Årsmøte Mar 07, 2019 07:00 PM - 09:00 PM
IMM 2019 Jul 25, 2019 - Jul 28, 2019 — Karlskrona Sweden
Previous events…
Upcoming events…